здравеите колеги,моля за съвет,снощи като се прибирах изведнъж,започна да тропа ужасно,като трамваи,кръстех се само да ме пребере до вкащи,като дам газ каточели тропането намалява ,но щом вдигна крака от газта и...чудя се дали не е полуоска макар ,че доколкото знам трудно се трошат,некво каре..!??тампони моля за савет...в понеделник съм на маистор,но все пак искам да съм малко по-наясно,сякаш някои ми завря кол в джантите тропа и някак старжи...предварително ви благодаря!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
тропане от предно окачване на 145-ца
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от toniseh Покажи съобщениездравеите колеги,моля за съвет,снощи като се прибирах изведнъж,започна да тропа ужасно,като трамваи,кръстех се само да ме пребере до вкащи,като дам газ каточели тропането намалява ,но щом вдигна крака от газта и...чудя се дали не е полуоска макар ,че доколкото знам трудно се трошат,некво каре..!??тампони моля за савет...в понеделник съм на маистор,но все пак искам да съм малко по-наясно,сякаш някои ми завря кол в джантите тропа и някак старжи...предварително ви благодаря!!!леле ако ги набарам...ще ме говорят по-бтв репортерите
Last edited by toniseh; d.m.y г., 13:38.
Comment